„Красотата на България“ – Фотографска изложба на Клуб Фото Свят. Включете се и вие!

През юни месец, в читалището на село Бистрица, ще се открие премиерно изложбата „Красотата на България“, която ще покаже пейзажна фотография от нашата родина. В изложбата могат да вземат участие членове на Клуб Фото Свят. Как можете да станете член може да видите тук: Включи се и ти!

За целта ни изпратете до 3 снимки със заглавие и описание. От изпратените снимки ще бъдат избрани кадрите, които да се представят в изложбата.

Кадрите трябва да са в JPG формат в резолюция, която да позволява качествен печат. Кадрите ще бъдат представени в рамки в размер 40х50 см. с виртуално паспарту. Не могат да се изпращат панорамни кадри. Файлове с лога и/или рамки няма да се приемат. Ако искате да участвате в изложбата, изпратете кадрите си като попълните формата по-долу.

Краен срок за изпращане на снимките: 18 май 2019 г.

Авторски права: с изпращането на снимките си вие се съгласявате те да участват в изложбата „Красотата на България“, както и в материали свързани с комуникирането на изложбата и дейността на Клуб Фото Свят. Авторските права остават на автора и снимките не могат да се използват за никакви други цели без неговото изрично съгласие.