• 20/04/2019, 10:00 - 18:00
 • 50 лв. / 20 лв. за членове на Клуб Фото Свят
 • Сикрит локейшън (тайно място), София
  , ул. Владайска река 4

Един ден в студиото на Кирил Станоев – фотопредизвикателство

Каним те в една от най-атрактивните локации за снимки в София, за да премерим сили в предизвикателството да заснемем най-добрия портрет.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

Един ден в студиото на Кирил Станоев – фотопредизвикателство

Каним те в една от най-атрактивните локации за снимки в София, за да премерим сили в предизвикателството да заснемем най-добрия портрет.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

МЕСТАТА СА ИЗЧЕРПАНИ И РЕГИСТРАЦИИТЕ СА ЗАТВОРЕНИ! Благодарим за интереса към събитието. Вероятно ще го повторим и през май, ако искате да не го пропускате, може да се регистрирате за нашия бюлетин през формата на заглавната ни страница: https://photoworld.bg/

Месец април посвещаваме на портретната фотография и по този повод, на 20-ти април, събота, те каним в една от най-атрактивните локации за снимки в София – студиото на Кирил Станоев. Киро е популярен със своите нестандартни концептуални портрети, в които комбинира цветове, хора и аксесоари по невъобразими начини. Неговото студио е и домът на фотографията, която прави. Там ще може да използвате множество различни сетове и всевъзможни аксесоари: боксова круша, шевна машина, стара бебешка количка, странни и маси и столове, метални врати, стар кинопрожектор и какво ли още не.

Мястото е далеч от всички стандарти, но предизвиква въображението и дава много възможности за интересни кадри. Пространството има прекрасно естествено осветление, но предоставя и много пространство, в което да се снима със студийни светкавици.

За деня наемаме студиото от 10:00 ч. до 18:00 ч. Можеш да дойдеш и да снимаш, колкото поискаш и да участваш в нашето фотопредизвикателство да направиш най-добрия портрет. В края на деня ще разгледаме снимките и ще определим един победител, който ще получи грамота и приятна награда.

Идеята е да се забавляваме и да направим интересни кадри.

 

ЦЕНА ЗА УЧАСТИЕ: 50 лв./ 20 лв. за членове на Клуб Фото Свят

В цената се включва: 

 • Наем на студиото от 10:00 ч. до 18:00 ч.
 • Участие в нашето фотопредизивкателство

Ето и какво трябва да знаеш:

 • В студиото има само 2 импулсни светкавици. Това е по-скоро арт локация, отколкото фотостудио. Ако имаш възможност, можеш да донесеш светкавици. Ще се радваме ако си готов да ги преотстъпиш за някой кадър и на другите участници.
 • За деня няма да има наети модели. Ще можеш да снимаш останалите участници… т.е. всеки, който дойде ще може да влезе в ролята и на фотограф и на модел.
 • Можеш да доведеш свой модел, но при условие, че и моделът и ти няма да имате против другите уастници да го снимат. Ако ще водиш модел, отбележи го в регистрационната форма. За присъствието на моделите не се заплаща.
 • В студиото има много аксесоари, но и ти можеш да донесеш каквото ти хрумне.
 • Носи си нещо за пиене, а може и нещо за хапване. В цената не е предвидено нещо специално по темата, а и наоколо май няма много добри варианти.
 • Броят на участниците е ограничен. Мястото е много голямо и дава възможност много хора да снимат едновременно различни неща, но и то си има своите ограничения, а искаме всеки да вземе максимума от деня.
 • Ако искаш да участваш, трябва задължително да си попълнил регистрация предварително.

 

За да участвате, молим да попълните регистрационната форма на тази страница.

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

Къде сме

Loading Map....

Последно от блога