• 15/08/2020 - 17/08/2020, Цял ден
 • Фотографско пътуване

Фотографско пътуване: „Фермата“

Там, в Родопите, на билото на планината под безброй звезди, с прекрасна гледка, сред животни и природа, се намира Еко ферма Кехайови. Каним ви да споделим два незабравими дни на истински отдих. 

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

Фотографско пътуване: „Фермата“

Там, в Родопите, на билото на планината под безброй звезди, с прекрасна гледка, сред животни и природа, се намира Еко ферма Кехайови. Каним ви да споделим два незабравими дни на истински отдих. 

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

Фермата е разположена високо в планината, малко преди Девин. Място, отделено от света, което пленява с красивите си гледки и  безкрайно спокойствие. Във фермата се гледат овце, кози, крави, коне и прекрасни кучета.
Храната, с която ни гощават, в голямата си част, е отгледана на място.

Нощем небето е обсипано с милион звезди.

Това пътуване предлага истинска почивка и досег с природата и традициите в една ферма.

Освен самата ферма, ще видим и красотата на язовир Въча. В събота или понеделник ще можем да изберем и някои преживявания изпълнени с адреналин:

 • Посещение на Харамийската пещера, което се прави с алпийска екипировка и предлага спускане в 43 метрова пропаст. Желаещите ще трябва да си носят дрехи, които ще са готови да изцапат.
 • Посещение на Орлово Око. Панорамна площадка, която предлага невероятна гледка. До нея се достига с високопроходими джипове.

За не толкова екстремно настроените, района предлага богато разнообразие на забележителности и възможножности за разходка: Ягодинската пещера, пещера Дяволското гърло и много др.
Накъде ще поеме групата ще решим заедно на място.

 

Ориентировъчна програма

Събота

 • Тръгване кой, когато може – ще уточним няколко дни преди пътуването. В регистрационната форма може да уточните ден и ориентировъчен час на тръгване, за да предложим програма за през деня.
 • Пристигане във фермата, настаняване, вечеря

Неделя

 • Един ден във фермата. Разходки по пътеките наоколо, почивка, снимки на животните.
 • Нощни снимки: звезди и млечен път

Понеделник

 • Закуска
 • Посещение на Харамийската пещера / Орлово око
 • Вечерта се прибираме към София

 

Пътуването е организирано на принципа на споделеното пътуване. Photoworld.bg не е финансова страна по организацията на пътуването. Всеки сам заплаща нощувките, транспорта и други допълнителни разходи. За членове на Photoworld няма допълнителни такси. Ако не сте член на клуба, ще Ви помолим да заплатите такса от 20 лв., която ще отиде в подкрепа на нашата дейност и за поддръжката на настоящия сайт.

Настаняването е в къща за гости към фермата. Стаите са с капацитет от 2 до 5 легла. Общият брой легла е 20. При запълването им ще предложим опция и за палатки 🙂

 

Очаквани разходи: 

 • Нощувки и храна във фермата – 100 лв./човек. Включва: 2 нощувки, 2 закуски, обяд и 2 вечери + Трансфер с джип до фермата. До фермата се стига по труднопроходим черен път. Хората с леки коли трябва да ги оставят на определено място и да бъдат транспортирани до горе с джип.
 • Транспорт. Разпределя се между хората в колата, с която пътувате. Очакваната сума е около 30 лв./човек.
 • Харамийска пещера / посещение на Орлово око – по 15 лв. (вероятно ще трябва да изберете едно от двете)

За да се включите в пътуването, трябва да попълните регистрационната форма на тази страница.

 

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

Последно от блога