• 17/06/2024, 19:00 - 21:00
  • Вход свободен

Фокус група „Приключения и пътувания“: Първа среща

Намерете среда от съмишленици

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

Фокус група „Приключения и пътувания“: Първа среща

Намерете среда от съмишленици

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

Имаме удоволствието да ви поканим на първата среща на нашата фотографска фокус група, посветена на приключения и пътувания. Ако обичате да изследвате света и да запечатвате неговите чудеса чрез обектива, тази среща е за вас!

Какво ви очаква?
– Представяне на фокус групата и целите ѝ.
– Споделяне на вашите най-вълнуващи снимки и истории зад тях.
– Възможност за нови приятелства и създаване на мрежа от съмишленици.

Не пропускайте възможността да бъдете част от една вдъхновяваща и креативна общност!

Донесете своите най-интересни фотографии от приключения и пътувания, независимо дали са на хартиен носител или в дигитален формат, и се пригответе за една вечер, изпълнена с вдъхновение и нови идеи.

📸Какво е приключенска и пътешественическа фотография?

Тя се фокусира върху заснемането на моменти от приключения и пътувания. Тя обхваща широк спектър от теми, включително природни пейзажи, екстремни спортове, културни събития, и ежедневието на хората по света.
Основната цел на този жанр е да пренесе зрителя в далечни места и непознати територии, като същевременно разказва истории за уникалните преживявания и открития на фотографа. Приключенската фотография често изисква от фотографа да бъде активен участник в събитията, които заснема, като например катерене, гмуркане, туризъм или пътувания до отдалечени и труднодостъпни места.
Фотографите в този жанр не само документират своите приключения, но и вдъхновяват другите да излязат и да изследват света около тях.

Последно от блога