• 16/06/2023 - 18/06/2023, Цял ден
  • Вижте условията за участие
  • Хотел Магнолия, Казанлък
    , бул. „Никола Петков“ 3, 6100 Стефан Караджа, Казанлък

Фотографско пътуване: ДА ПОЛЕТИМ

Каним ви „ДА ПОЛЕТИМ“ и да се насладим на българската природа

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

Фотографско пътуване: ДА ПОЛЕТИМ

Каним ви „ДА ПОЛЕТИМ“ и да се насладим на българската природа

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

Каним ви на фотографско пътуване чиито акцент е безкрайната красота на България. Районът на Казанлък и долината на тракийските царе е едно от местата, където тя може да се усети най-добре.

Ще спим в хотел Магнолия в град Казанлък. Ще сме в близост до Казанлък, Шипка, Бузлуджа, язовир Копринка. Места, които прелагат невероятни гледки и пейзажи. Многобройните лавандулови полета в региона ще бъдат прекрасен фон за портрети и красиви пейзажи.

„Черешката на тортата“ в това пътуване е възможността да полетите с мотоделтапланер и да видите цялата тази красота от въздуха. Ще ви научим как да правите невероятни кадри от въздуха и ще изпитате неповторимата емоция да летите като птица.

Примерна програма
16 юни, петък
Пътуване и настаняване
20:00 ч. – обща вечеря, инструктаж за полетите и изграждане на график.

17 юни, събота
7:00 – 19:00 – време за полети
За хората, които не летят – Посещение на връх Бузлуджа, връх Шипка, село Шипка, язовир Копринка, музей на фотографията в Казанлък

18 юни, неделя
7:00 – 14:00 – време за полети
Свободна програма и отпътуване

Условия за пътуването: 

Настаняване: 
Ще сме настанени в семеен хотел Магнолия в град Казанлък.

Цените за нощувка са
:
– в двойна стая – 45 лв./ вечер (общо 90 лв.)
– самостоятелна стая – 60 лв./ вечер (общо 120 лв.)

Полет:
Предлагаме ви уникалната възможност да летите с мотоделтапланер с един от най-опитните пилоти, работил с фотографи, в България.
– 30 минутен полет – 150 лв. (може да изберете и да не летите… но ви съветваме да не го правите, ще пропуснете страхотна емоция)

Транспорт и други разходи: 
Пътуването е организирано на пирнципа на споделеното пътуване. При регистрация може да укажете от къде тръгвате и дали имате спобствен транспорт или търсите такъв. Ще разпределим пътуващите по наличните автомобили. Очакваният разход за транспорт е около 20-30 лв. на човек.

Точният час на тръгване ще бъде уточнен с шофьорите на автомобилите и комуникиран с другите участници, 2 дни преди заминаването.

Плащане:
Събитието е организирано с цел да събира хора със сходни интереси и да снимаме заедно. Photoworld не предлага туристически услуги и не е страна по плащанията по-горе. Разходите за настаняване и за полета, се плащат директно на хотела, съответно на пилота.

За членове на Photoworld няма допълнителни такси. Ако не сте член на нашата общност, се заплаща еднократна такса в размер на 50 лв. която отива за поддръжката на организацията. Таксата се заплаща на място.

 

Предварителната регистрация е задължителна! – моля попълнете регистрационната форма на тази страница

 

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

Къде сме

Loading Map....

Последно от блога