• 18/08/2017 - 20/08/2017, Цял ден
  • За членове на Клуб Фото Свят

Фотографско пътуване: Фермата

Следващото ни фотографско пътуване ще ни отведе на специално място – истинска овцеферма, откъсната от света, на билото на планината.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

Фотографско пътуване: Фермата

Следващото ни фотографско пътуване ще ни отведе на специално място – истинска овцеферма, откъсната от света, на билото на планината.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

Поредното фотографско пътуване на Клуб Фото Свят отново ще ни поведе към Родопите, в близост до Девин, но на едно съвсем различно приключение. Ще гостуваме в истинска, автентична овцеферма с няколкостотин овце, кози, крави, прасета и коне. Фермата се гордее и с някои от най-добрите овчарски кучета, които отново отглеждат там.

Ще се насладим на уникална природа, ще се откъснем от цивилизацията, ще доим крави, ще пасем овце… ще се насладим на закуска с истинско мляко, истинско сирене, ще вкусим истинско месо.

ПРОГРАМА*

Петък

  • Отпътуване от София към фермата

Всеки отпътува според възможностите си спрямо работа и други ангажименти. Във формата за регистрация може да посочите дали ще пътувате със собствен автомобил или ще искате да пътувате с някой друг. Непосредствено преди пътуването ще разпределим пътуващите според възможностите им за тръгване.

  • Настаняване и нощувка във фермата
  • Нощна фотография – очаква ни небе обсипано с милиарди звезди и сюжети достойни за запомнящи се нощни снимки.

Събота – един ден във фермата

Ще се насладим на живота във фермата и на една истинска почивка. Ще имаме възможност да станем част от живота на фермата, да помогнем в грижите за животните и да снимаме какво значи да си фермер. Районът предлага и прекрасни пешеходни маршрути, от които ще се възползваме. Имаме възможност и за снимки на изгрев и залез. Всичко това ще бъде подкрепено с кулинарни изкушения и автентична фотосесия, за която ще пишем допълнително.

Неделя

  • Закуска във фермата и отпътуване
  • Ден около язовир Въча. Язовирът предлага прекрасни гледки и сюжети за снимки.

*Програмата подлежи на корекции и допълнения спрямо настроя на групата и метеорологичните условия.

 

ВАЖНО!!! Свободни легла във фермата вече няма. Всеки, който се регистрира от този момент нататък ще може да спи на палатка като сам ще трябва да подсигури палатката и нужното оборудване. 

 

Разходи:

Всеки участник заплаща преките разходи по пътуването.

Транспорт – делят се разходите за гориво с шофьора на автомобила. Очаквано около 20, 30 лв. на човек.  + транспортиране до фермата с високопроходим джип 3, 4 лв. /човек

Храна – През времето, когато сме във фермата, ще се храним там. Цената на нощувката включва и закуска. Обед и вечеря ще бъдат уточнени предварително. Очакван разход до 40 лв.

Други..

 

Събитието не включва допълнителни плащания за членове на Клуб Фото Свят.

Всеки може да се включи срещу допълнителна такса от 20 лв.

За деца не се доплаща.

 

ВАЖНО! Местата в екофермата са ограничени и там могат да спят до 20 души. Настаняването е в двойни и тройни стаи. Ще уведомяваме как вървят записванията и при запълнен капацитет ще се опитаме да предложим алтернатива… ако такава е възможна.

 

За да се включите, молим да попълните регистрационната форма на тази страница.

 

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

Последно от блога