• 24/08/2018 - 26/08/2018, Цял ден
  • За членове на Клуб Фото Свят

Фотографско пътуване: Фотоферма 2018

Следващото ни фотографско пътуване ще ни отведе на специално място – истинска овцеферма, откъсната от света, на билото на планината.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

<!-- Inspiration Photo Conference - Registration is open | Регистрацията е отворена-->

Фотографско пътуване: Фотоферма 2018

Следващото ни фотографско пътуване ще ни отведе на специално място – истинска овцеферма, откъсната от света, на билото на планината.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

Поредното фотографско пътуване на Клуб Фото Свят отново ще ни поведе към Родопите, в близост до Девин, но на едно съвсем различно приключение. Ще гостуваме в истинска, автентична овцеферма с няколкостотин овце, кози, крави, прасета и коне. Фермата се гордее и с някои от най-добрите овчарски кучета, които отново отглеждат там.

Ще се насладим на уникална природа, ще се откъснем от цивилизацията, ще доим крави, ще пасем овце… ще се насладим на закуска с истинско мляко, истинско сирене, ще вкусим истинско месо.

Това е и единственото пътуване, което сме правили през 2017 г. и повтаряме и през 2018 г. – преживяването е прекрасно откъсване от света.

ПРОГРАМА*

Петък

  • Отпътуване от София към фермата

Всеки отпътува според възможностите си спрямо работа и други ангажименти. Във формата за регистрация може да посочите дали ще пътувате със собствен автомобил или ще искате да пътувате с някой друг. Непосредствено преди пътуването ще разпределим пътуващите според възможностите им за тръгване.

  • Настаняване и нощувка във фермата
  • Нощна фотография – очаква ни небе обсипано с милиарди звезди и сюжети достойни за запомнящи се нощни снимки.

Събота – един ден във фермата

Ще се насладим на живота във фермата и на една истинска почивка. Ще имаме възможност да станем част от живота на фермата, да помогнем в грижите за животните и да снимаме какво значи да си фермер. Районът предлага и прекрасни пешеходни маршрути, от които ще се възползваме. Имаме възможност и за снимки на изгрев и залез. Всичко това ще бъде подкрепено с кулинарни изкушения и автентична фотосесия, за която ще пишем допълнително.

Неделя

  • Закуска във фермата и отпътуване
  • Посещение на площадката Орлово Око с високопроходими джипове (10-15 лв./човек)

*Програмата подлежи на корекции и допълнения спрямо настроя на групата и метеорологичните условия.

 

ВАЖНО!!! Във фермата има ограничен брой легла и е почти невъзможно да се съобразим със специални желания относно настаняването. Има няколко двойни стаи, няколко тройни и няколко по-общи помещения, като общият брой на настанените може да е не повече от 20.

Има възможност да се спи и на палатка. Ако изберете тази опция, трябва вие да си носите нужното оборудване.

 

Разходи:

Всеки участник заплаща преките разходи по пътуването.

Транспорт – делят се разходите за гориво с шофьора на автомобила. Очаквано около 20, 30 лв. на човек.  + транспортиране до фермата с високопроходим джип (ако се налага) 3, 4 лв. /човек

Храна – През времето, когато сме във фермата, ще се храним там. Цената на нощувката включва и закуска. Обед и вечеря ще бъдат уточнени предварително. Очакван разход до 40 лв.

Други..

 

Клуб Фото Свят не е финансова страна в това пътуване. Това е пътуване на хора с общи интереси. Всеки заплаща всички разходи на място, директно на фермата и за транспорта – в колата, в която се вози.

Ако не сте член на Клуб Фото Свят, има допълнително заплащане от 20 лв., което отива в подкрепа на дейността на клуба и за поддръжката на настоящия сайт.

За деца не се доплаща.

За да се включите, молим да попълните регистрационната форма на тази страница.

 

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

Последно от блога