• 22/03/2019 - 24/03/2019, Цял ден
  • За членове на Клуб Фото Свят

Фотографско пътуване: Скали, крепости и пещери

След известна пауза, Клуб Фото Свят отново се отправя на път. Този път ще се отправим към северозападна България.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

<!-- Inspiration Photo Conference - Registration is open | Регистрацията е отворена-->

Фотографско пътуване: Скали, крепости и пещери

След известна пауза, Клуб Фото Свят отново се отправя на път. Този път ще се отправим към северозападна България.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

След известна пауза, Клуб Фото Свят отново се отправя на път. Този път ще се отправим към северозападна България. Ще спим в близост до пещера Магура в едноименния комплекс. Оттам ще посетим Белоградчишките скали, пещера Венеца, забележителна със своето ефектно осветление, пещера Магура и крепостта Кастра Мартис – една от по-неизвестните български забележителности. По пътищата ще попаднем и в местните села, а ако времето ни позволи ще стигнем и до Дунава.

Пътуването е планирано за 2 или три дни според възможността на участниците. Всеки може да избере при попълване на регистрацията си дали ще тръгне в петък или в събота и дали ще ползва съответно една или две нощувки.

Очаквани разходи.

Нощувки: 55 лв./ вечер за двойна стая със закуска (т.е. 27.50 лв./ човек), 40 лв. / вечер за самостоятелна стая със закуска

Транспорт: Разпределя се между пътуващите в автомобила. Грубо, в максимално богатия маршрут ще изминем около 500 км., което ще е около 60 лв. / човек

Входни такси: Пещера Магура – 10 лв.;  Белоградчишка крепост – 6 лв.; Пещера Венеца – 6 лв.

Други разходи от личен характер: Храна, покупки и т.н.

Пътуванията на Клуб Фото Свят се организират на принципа на споделеното пътуване. При регистрацията може да кажете дали ще пътувате със собствен автомобил или ще търсите транспорт. Във втория случай ще ви разпределим при някой от другите пътуващи. Клуб Фото Свят не събира никакви такси за провеждане на пътуването и всички плащания стават на място.

Единственото плащане към Клуб Фото Свят е в размер на 20 лв. ако не сте член на клуба. Тази сума отива за подкрепа на клуба и поддръжката на настоящия сайт.

Последно от блога