• 16/11/2019 - 19/11/2019, Цял ден
  • За членове на Клуб Фото Свят

Фотографско пътуване: Валенсия

През ноември месец Ви каним да се отправим на пътуване до красивата Валенсия.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

<!-- Inspiration Photo Conference - Registration is open | Регистрацията е отворена-->

Фотографско пътуване: Валенсия

През ноември месец Ви каним да се отправим на пътуване до красивата Валенсия.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

През ноември месец Ви каним да се отправим на пътуване до красивата Валенсия. Там на 18-ти ноември 2019 г. Клуб Фото Свят ще открие първата си изложба в чужбина. Каним Ви да отидем за откриването и да използваме повода да се насладим на красотата на именития испански град.

Ще разгледаме невероятния „Град на науката и изкуствата“ с изумителната му архитектура. Ще се потопим в атмосфертата на стария град, с киприте улички, пазарите и множеството привлекателни магазинчета и заведения.

Ще имаме и културна програма, която ще ни позволи да се срещнем с местни фотографски организации. Ще обменим опит и знания. Ще посетим и няколко невероятни фотографски изложби, които ще бъдат представени в града през това време. Всичко това ще се случи в приятелската атмосфера типична за всички наши пътувания.

 

Tова пътуване е на принципа на споделено/приятелско пътуване.  Всеки сам се грижи за транспорта си. Нашите домакини от MONOCHROME Hub VLC. са ни обещали достъпен вариант за настаняване, но искат да знаят колко голяма ще бъде групата ни.

Препоръчваме полет на Wizzair. Излита на 16-ти вечерта от София и се връщаме обратно на 19-ти вечерта. (В момента на публикуването на това събитие, цената за билет за отиване и връщане е 216 лв., само с ръчен багаж.)

Във формата за регистрация може да отбележите дали вече сте си купили билет. Попълването на формата е задължително и ще ни помогне да организираме оптимално настаняването.

Очаквани разходи за един човек:

  • Самолетни билети – 216 лв. (към 1 юли, цената се променя ежедневно)
  • Настаняване – 90 EUR (около 30 eur/вечер. Цената е с разчет за нощувки в апартаменти през AirBnb или Booking)
  • Храна – около 120 EUR (разчет за спокойно хранене по заведения. Може да се мине и доста по-евтино ако се пазарува и готви.)
  • Входни билети и такси – Препоръчваме да се посетят музеи, зоологическата градина и др. – около 60 EUR (може и без тях)

Клуб Фото Свят не е финансова страна в това пътуване и не събира никакви пари свързани с неговата организация. За членове на Клуб Фото Свят няма допълнителни разходи освен преките по пътуването. Ако не сте член на Клуб Фото Свят и искате да сте в нашата компания, ще Ви помолим да заплатите допълнителна такса в размер на 20 EUR, които ще отидат в подкрепа на дейността на Клуб Фото Свят и поддръжката на този сайт.

 

За да се включите в пътуването, попълнете регистрационната форма на тази страница (и Ви препоръчваме да си купите самолетни билети възможно най-скоро)

 

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

Последно от блога