• 27/05/2019, 19:00 - 22:00
  • 10 лв. / безплатно за членове на Клуб Фото Свят
  • Photosynthesis Варна, Варна
    , бул. "Княз Борис I" 64

„Професия рекламен фотограф“ с Димитър Митев

В следващата ни среща ще говорим за рекламната фотография в днешната действителност.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

„Професия рекламен фотограф“ с Димитър Митев

В следващата ни среща ще говорим за рекламната фотография в днешната действителност.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

В следващата ни среща ще говорим за рекламната фотография в днешната действителност. Нашият лектор ще сподели много кадри и историите зад тях. Ще ни разкаже за техническите предизвикателства и още тънкости от кухнята.

Димитър Митев е популярен със сложната си постановъчна студийна фотография в която съчетава интересните си идеи с перфектно осветление и сложни технически решения. Един от майсторите на рекламната фотография, която се е превърнала в начин на мислене и лична кауза. За Митев рекламната фотография не е само провокативна визия. Неговите кадри се отличават със запомнящи се идеи, от които струи естетика, хармония и красота. Над 25 годишният му опит му дава възможност умело да експериментира с различни видове студийно осветление, което отличава стила му на работа и създава една неповторима атмосфера в неговите снимки.

В свят, в който софтуера и техниката превърнаха фотографията в достъпно хоби и в лесен начин човек за изрази себе си, за Димитър Митев фотографията остава начин на мислене и на съществуване.

 

Вход: 10 лв. / безплатно за членове на Клуб Фото Свят

Можете да станете член по време на събитието.

 

Молим, за да гарантирате участието си в събитието, да попълните регистрационната форма на тази страница.

Лектор | „Професия рекламен фотограф“ с Димитър Митев
Димитър Митев е фотограф с над 25 годишен професионален опит. Едно от утвърдените имена в областта на рекламната фотография. Работи за редица популярни търговски марки и рекламни кампании.
Собственик на рекламна агенция „Оми Студио“. Негови фотографии са публикувани в специализирани каталози и сайтове на Sinar и Broncolor. Статии и публикации в специализирани фотографски издания на SignCafe и Digital Photo-Video Special. През 2012 г. на изложението Photоkina в Кьолн негови фотографии са представени на щанда на Sinar.
Създава собствена фотографска школа в която обучава начинаещи и напреднали любители фотографи.

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

Къде сме

Loading Map....

Последно от блога