Анастас Йованович – балканец на европейската фотографска сцена
Първата съхранена снимка на българи е от 1842-43 година, публикувана във Виена – на възрожденеца Тодор Минков, а фотографията е…
Как се става професионален кулинарен фотограф? Какви са основните правила и техники за създаването на един красив кадър в кулинарната фотография? Каква е тайната на неустоимите кадри?
Регистрацията е затворена
Как се става професионален кулинарен фотограф? Какви са основните правила и техники за създаването на един красив кадър в кулинарната фотография? Каква е тайната на неустоимите кадри?
Как се става професионален кулинарен фотограф? Какви са основните правила и техники за създаването на един красив кадър в кулинарната фотография? Каква е тайната на неустоимите кадри?
Искате ли да работите като професионален кулинарен фотограф и да заснемате и създавате красиво аранжирани чинии и кадри?
Заповядайте на нашата лекция и Стоян Георгиев ще ви разкрие какви са предизвикателствата в професията. Ще ви научи как се заснемат красиви кадри в кулинарната фотография, с какво снимачно оборудване е добре да разполагате и какви са основни правила и техники за създаването на един красив кадър.
Лекцията “Професията кулинарен фотограф” се провежда със съдействието на Olympus България. (https://www.olympus.bg/)
Стоян Георгиев се занимава професионално с кулинарна фотография от 3 години и през този период е работил за клиенти като LIDL, Philips, Saeco, Billa, KFC, Chivas Regal, Krina, Lagarone, Градус, Сами-М, Аз Ям, Izzi, Добруджански хляб, Саяна, Olympus Bulgaria, Harmonica, Uniliver България, София Мел и др.
Повече може да видите на неговия сайт: http://foodphotography.bg
Регистрацията е затворена
Първата съхранена снимка на българи е от 1842-43 година, публикувана във Виена – на възрожденеца Тодор Минков, а фотографията е…
20/03/2018 @ 19:00 – 21:30 – Как се става професионален кулинарен фотограф? Какви са основните правила и техники за създаването…
Избраните снимки са от Фейсбук групата ни и са на следните автори: Божидар Генков, Борис Янев, Вили Гутова, Виолета Чалъкова,…
20/03/2018 @ 19:00 – 21:30 – Как се става професионален кулинарен фотограф? Какви са основните правила и техники за създаването…
Казвам се Антоанета Тодорова Кемилева и живея в Торонто, Канада от 1973г. Като много от децата на професионални фотографи и…