• 27/11/2019, 19:00 - 22:00
  • 20 лв. / безплатно за членове на Клуб Фото Свят / безплатен Facebook LIVE по време на събитието
  • COSMOS Coworking Camp, София
    , ул. Ангел Кънчев 3

Вечер на фотографията: Професията фотограф днес

Ще говорим с фотографите Дилян Марков и Симон Вартерян за това каква е професията на фотографа днес.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

<!-- Inspiration Photo Conference - Registration is open | Регистрацията е отворена-->

Вечер на фотографията: Професията фотограф днес

Ще говорим с фотографите Дилян Марков и Симон Вартерян за това каква е професията на фотографа днес.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

Професията на фотографа се променя много динамично. Днес техниката дотолкова се е развила, че дава възможността на все повече хора да правят технически добри снимки. Фотографията изглежда като примамливо занимание, но за много хора се оказва непосилно да я превърнат в основен източник на доходи.

„Вечер на фотографията“ ще е естествено продължение на лекциите за управление на финансите и маркетинг, които проведохме през ноември в Клуб Фото Свят. Този път ще погледнем на темата за фотографията като бизнес през погледа на двама професионални фотографи с богат опит. Наши гости ще са Симон Вартерян и Дилян Марков.
Ще си говорим за това какво означава да си фотограф в днешната реалност. Кои са въпросите, на които трябва да имаш отговор? Как да ценообразуваш услугите си, за да можеш да се издържаш? Кои и какви са клиентите в различните сектори… и още много други.

 

Симон Вартерян е един от водещите сватбени фотографи в България. Основен акцент в неговата работа е и събитийната и семейна фотография. Той ще ни сподели погледа си в този сектор, изводите, до които е достигнал и съветите, които би предал.

 

Дилян Марков е сред най-успешните рекламни фотографи в България. Той има над 20 годишна професионална практика, в която е свидетел на многото промени, през които преминава професията. Дилян има богат опит и като преподавател. Той ще ни сподели някои от тънкостите в успешната реализация на комерсиалните фотографски проекти.

 

Събитието ще се проведе на 27 ноември от 19:00 ч. в София, в Cosmos Coworking Space.

Вход: 20 лв. / безплатно за членове на Клуб Фото Свят

 

Събитието ще се излъчи и на живо, безплатно, във Facebook страницата на Клуб Фото Свят.

След излъчването на събитието, то няма да бъде видимо онлайн. Запис ще бъде предоставен на членовете на Клуб Фото Свят.

 

След представянето на авторите, те ще отговарят на въпроси от публиката, като с приоритет ще са въпросите зададени в залата.

 

Модератор на вечерта е Емануил Трейман.

Ако искате да присъствате на живо, трябва да попълните регистрационната форма на тази страница. Няма да се допускат хора без регистрация.

Може да попълните регистрационната форма и като онлайн участник, за да ви напомним за събитието по имейл в деня на случването му.

 

 

Лектор | Вечер на фотографията: Професията фотограф днес
Симон Вартерян е създател на SV Studio. Той вярва, че индивидуалният подход към сватбения ден на всяка двойка е водещ. С нетипични декори, екстремни преживявания, професионална техника и точна концепция, сватбената сесия се превръща в забавление, а не в задължение. Симон е творец, чиято посока на мисълта не можем да предвидим и уловим. Той ни отнася далеч от до болка познатите кадри и ни поднася нов вид изкуство. Получил първия си фотоапарат на 6-годишна възраст, специализирал във Франция и обиколил над 40 държави само за 5 години, Симон е човек, на когото можете да се доверите.

SV Studio е символ на лично отношение, високо качество и категоричен професионализъм. Задължителни условия за сватбената фотография! Готови ли сте? Ще бъде интересно! www.svstudio.bg


Лектор | Вечер на фотографията: Професията фотограф днес

Дилян Марков работи над 20 години в областта на  рекламната  и  постановъчна фотография с модели и продукти. Негови клиенти са рекламни  и PR агенции, вносители, производители на стоки и услуги, мъжки, женски и лайфстайл списания, музикални продуценти и звукозаписни компании, което си личи от богатото му портфолио.

Дилян е съосновател на White Place Studio, едно от най-добрите фотографски студиа в България.

http://dilianmarkovstudio.com/

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

Къде сме

Loading Map....

Последно от блога