• 23/04/2021 - 25/04/2021, Цял ден
  • Фотографско пътуване

„Западни Родопи“ – фотографско пътуване

Фотографско пътуване, което ще ни отведе в западните Родопи, където ще посетим някои от най-живописните места в България.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

<!-- Inspiration Photo Conference - Registration is open | Регистрацията е отворена-->

„Западни Родопи“ – фотографско пътуване

Фотографско пътуване, което ще ни отведе в западните Родопи, където ще посетим някои от най-живописните места в България.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

През април ви каним на фотографско пътуване в западната част на Родопи планина. Ще бъдем настанени в прекрасната „Шаркова къща“ в с. Долен, която ще бъде изцяло на разположение на нашата група.

Оттам ще бъде изходната точка, от която ще обиколим емблематичните за района села, с красиви гледки и автентична архитектура: Лещен, Ковачевица, Делчево, Огняново, Рибново и др.

Красотата на природата, топлината на хората, духът на къщите – всичко това прави този регион неповторим и изключително фотогеничен, а приятната фотографска компания ще ни позволи да му се отдадем.

Пътуването ще се проведе от петък до неделя.

Примерна програма

ПЕТЪК

  • Пътуване, пристигане в с. Долен и настаняване

СЪБОТА

  • Посещение на Огняново, Лещен и Ковачевица – разходка и снимки във всяко от селата
  • Разгодка и снимки в с. Долен

НЕДЕЛЯ

  • Посещение на Гърмен, Делчево и Рибново – разходка и снимки във всяко от селата
  • Прибиране

Програмата е съвсем ориентировъчна. Тя може да се изменя на място според настроенията в групата и метеорологичните условия.

 

ВАЖНО!

Поради епидемологичната обстановка, спазваме всички препоръчителни мерки. Групата няма да бъде по-голяма от 15 човека и ако някой почувства дискомфорт или здравословно неразположение, молим да ни уведоми своевременно и да не предприема пътуването.

Организация и разходи:

  1. Транспорт. Пътуването е организирано като тип споделено пътуване. Може да пътувате със собствен автомобил или да разчитате да пътувате с автомобила на друг човек в групата. Може да отбележите начина си на пътуване при регистрацията. (Ако нямате автомобил има възможност да няма вариант да пътувате)  – Цената за пътуване на човек, в автомобил с 4 човека е около 35-40 лв. (при пътуване от София). Разходите за транспорт се делят между хората в автомобила.
  2. Настаняване. Настаняването е в къща за гости. Къщата разполга с 16 легла разпределени в двойни стаи, и студиа. Цената на нощувката е 35 лв. на човек. Някои от стаите делят обща баня. Разпределението по стаи ще се прави на място, но ако имате някакви предпочитания, може да ги опишете в регистрационната форма.
  3. Храна. В къщата има механа и домакините ни ще се грижат за нас. Всеки може да си поръчва на свободна консумация или да си готви, ако предпочита. Предвидете си средства за храна.

Това е пътуване на неформален принцип, което събира хора обичащи фотографията и приятели. Photoworld не е финансова страна в това пътуване и не приема плащания свързани с транспорта и настаняването. Всички разходи се покриват на място от всеки участник в пътуването. За членове на клуб Photoworld няма допълнителни разходи. Ако не сте член се заплаща 20 лв. такса, която отива за подкрепа на дейността на Photoworld и поддръжката на този сайт.

За да се включите в пътуването е нужно да попълните регистрационната форма на тази страница.

Всички регистрирани участници ще бъдат включени в обща фейсбук чат група, където ще обсъдим всички детайли по пътуването.

Пътуването ще се състои при минимум 10 записали се участници. 

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

Последно от блога