Клуб Фото Свят

Вярваме, че българската фотография има бъдеще и път към международната сцена. Вярваме, че всеки, който обича фотографията може да допринесе за развитието ѝ и е важно да го направим заедно – професионалисти и любители. Защото всеки един от нас е необходим в този дълъг процес на израстване. Защото за да сме силни навън, трябва да сме заедно вътре.

Опитваме се чрез различни дейности да подпомогнем развитието на солидарна фотографска общност в България, допринасяща за развитието и популяризирането на фотографията:

  • Организира регулярни фотографски срещи и събития
  • Създава качествени информационни материали на фотографска тематика
  • Предлага качествени материали и обучения свързани с фотографията
  • Развива и подкрепя различни автори и фотографски проекти
  • Работи за създаване на трайни взаимоотношения с фотографски свързани организации в България и чужбина

Клуб Фото Свят работи от името на фондация в обществена полза като всички реализирани приходи на организацията се реинвестират в поддържането и развитието на дейността и в полза на фотографската общност.

Към 01 юли 2019 имаме:

0
члена
0
събития

Екип

Емануил Трейман

Дъ Биг Бос

Емануил Трейман владее 4 езика, учил е икономика и мениджмънт във Франция, връзки с обществеността в Софийски университет и е минал семестриално през магистратура по фотография в НБУ. Има още десетки сертификати в сфери като арт мениджмънт, fundraising, журналистика, социално предприемачество и др.
В началото на 2017 г. застава в основата на Клуб Фото Свят.
Повече за Емануил: https://emanuiltreyman.com/

Вили Гутова

Smooth operator

Повече за Вили: https://villygoutova.com

Благовеста Филипова

Варна фурия

За Благовеста Филипова фотографията е начин на живот, който с времето превръща в своя професия. Като дете обича да рисува и мечтае да стане художник. „Ако тогава имаше кой да ми каже, че с фотоапарата може да се рисува, щях да снимам от три годишна.“ – казва Благовеста. Машинката на времето (фотокамерата), усвоява по-късно.
Повече за Благовеста: https://blagovestafilipova.com/

Никола Балимезов

Айляк мениджър

Първия досег на Никола Балимезов с фотографията е в ученическите години снимайки със зенита на баща си. През 2008 година си купува първия цифров апарат и фотографията започва да запълва все по-голяма част от живота му. От известно време насам хобито му се превръща и в негова професия. Харесва черно-белия минимализъм във фотографията и снимането с филмови фотоапарати.

Повече за Никола: https://www.balimezov.com/

Форма за контакт

С какво можем да ви бъдем полезни?

Моля напишете по-долу вашият въпрос и ли коментар.