• 15/02/2022, 18:30 - 21:00
  • Вход свободен
  • Народно читалище „Николай Хайтов“, София
    , ул. Юрий Гагарин 7

Фотографски срещи: за фотографията

Срещи за интересни разговори между хора споделящи страстта към фотографията.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

<!-- Inspiration Photo Conference - Registration is open | Регистрацията е отворена-->

Фотографски срещи: за фотографията

Срещи за интересни разговори между хора споделящи страстта към фотографията.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

„Фотографски срещи“ са новите регулярни събития на фотографската общност Photoworld. По време на тези срещи водим конструктивни, интересни и полезни разговори на тема фотография в приятелска атмосфера.

 

Какво може да очаквате по време на срещата?

 

АНАЛИЗ НА ФОТОГРАФИЯ

По време на срещата може да предложите фотография, която да анализираме и обсъдим. Може да предложите авторска фотография или фотографията на автор, който ви е направил впечатление и чиято работа искате да споделите.

Може да се представят до 5 единични кадъра 

ИЛИ

1 фотографска серия/проект*

 

Препоръчително е кадрите да се носят разпечатани на хартия. На място разполагаме с компютър и проектор и можем да гледаме кадри и в дигитален вид (флашка, sd карта, линк)

 

РАЗГОВОР ПО ВЪЛНУВАЩА ТЕМА

Фотографията крие и предизвиква много въпроси: философски, технически, организаторски и много други. По време на тези срещи може да предложите тема, която ви вълнува и искате да обсъдите с други хора с отношение към фотографията. Това е времето да поставим въпросите, които ни вълнуват или да споделим идеи, които искаме да реализираме.

За кого е това събитие?

Срещата е отворена за всеки, който има отношение към фотографията и иска да се развива в тази посока. Вход свободен** 

*Няма ограничение в броя снимки, които да покажете като серия/проект. Единственото условие е серията/проектът, които представяте да са предварително осмислени и селектирани от вас. Времетраенето на срещата не ни позволява да гледаме всички снимки, които някой е направил по дадена тема. 

**Събитието се организира от Photoworld. Членовете на Photoworld могат да участват, като това е част от правата им като членове на общността. Срещата е отворена и за всеки извън клуба, но участието в някоя от нашите „Фотографски срещи“ за нечленове е отворено еднократно. Ако намирате, че тези срещи са полезни за вас, може да се присъедините към общността. 

Къде сме

Loading Map....

Последно от блога