• 20/05/2019, 19:00 - 22:00
  • 20 лв. / безплатно за членове на Клуб Фото Свят / безплатен Facebook LIVE по време на събитието
  • COSMOS Coworking Camp, София
    , ул. Ангел Кънчев 3

Вечер на фотографията: Магията зад пейзажа

През май ще ви срещнем с трима от най-интересните български пейзажни фотографи – Иван Миладинов, Албена Маркова  и Пенчо Чуков.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

<!-- Inspiration Photo Conference - Registration is open | Регистрацията е отворена-->

Вечер на фотографията: Магията зад пейзажа

През май ще ви срещнем с трима от най-интересните български пейзажни фотографи – Иван Миладинов, Албена Маркова  и Пенчо Чуков.

Добави в моя iCal
Добави в моя Google Calendar

„Вечер на фотографията“ е нов формат на Клуб Фото Свят. Всеки месец ще каним интересни автори, с които ще дискутираме различни теми от света на фотографията.

През май ще ви срещнем с трима от най-интересните български пейзажни фотографи – Иван Миладинов, Албена Маркова  и Пенчо Чуков. С всеки от тях ще поговорим за техния подход към фотографията и ще разкрием магията, която се крие зад пейзажа.

 

Иван Миладинов е един от най-популярните пейзажни фотографи в България. От около 7 години работи по проекта Magic Hour Dreamscapes. Той е пейзажен фотограф на пълен работен ден, който възприема този тип фотография като негова мисия.

Във вечерта на фотографията ще ни сподели своята философия и процес на работа.

 

Албена Маркова е един от утвърдените и обичани пейзажни фотографи в България. Снима активно от 2006 година. През годините печели множество награди и медали от конкурси. Има три самостоятелни изложби. Успява да реализира фотографията си в много направления: корици на книги, календари, публикации в различни медии, сред които и National Geographic. Освен това успешно реализира фототрипове в България и чужбина, пленери и работилници по пейзажна фотография.

Тя ще ни разкаже за пейзажната фотография като начин за творческо изразяване.

 

Пенчо Чуков се занимава с фотография повече от 15 години. Занимава се основно със сватбена и пейзажна фотография. Автор е на 3 четириезични албума с пейзажи от България. За него фотографията е потребност, израз на неговата емоционалност, вихрен темперамент и любопитството му към света.

Ще ни разкаже повече за границата между удоволствието и задачата в пейзажната фотография.

 

Събитието ще се проведе на 20 май от 19:00 ч. в София, в Cosmos Coworking Space.

Вход: 20 лв. / безплатно за членове на Клуб Фото Свят

 

Събитието ще се излъчи и на живо, безплатно, във Facebook страницата на Клуб Фото Свят.

 

След излъчването на събитието, то няма да бъде видимо онлайн. Запис ще бъде предоставен на членовете на Клуб Фото Свят.

 

След представянето на авторите, те ще отговарят на въпроси от публиката, като с приоритет ще са въпросите зададени в залата.

Модератор на вечерта е Емануил Трейман.

 

Ако искате да присъствате на живо, трябва да попълните регистрационната форма на тази страница. Няма да се допускат хора без регистрация.

Може да попълните регистрационната форма и като онлайн участник, за да ви напомним за събитието по имейл в деня на случването му.

 

Регистрирай ме за събитието

Регистрацията е затворена

Къде сме

Loading Map....

Последно от блога