„Срок на годност“ е темата на следващата колективна изложба на Клуб Фото Свят.

След успешната „Истории от квартала“, която показа и разказа интересни истории от една определена зона в София, Клуб Фото Свят придоби увереност, че може да създава интересни изложби, които да провокират, както участниците като автори, така и публиката.

Срок на годност

„Срок на годност“ е темата, на която се спряхме след дълги обсъждания по време на клубните сбирки. Целта е да реализираме различни фото есета, които да разкриват различни аспекти от темата. В днешното общество сякаш всичко има своя „срок на годност“. От стоките в магазина, през популярните идеи и  до хората  – всяко нещо има своя пик, онова време, в което е актуално и „годно“.
Каним ви да погледнете света през призмата на вечността и преходността и заедно да разкрием нещата и темите чиито „Срок на годност“ ни вълнува.

Уточнения

Снимки по темата се събират до 30-ти септември. Всички предадени фотографии трябва да са серия от снимки + текст, които да представят вашия поглед към темата „Срок на годност“. Няма ограничения в броя на предадените снимки или в броя теми, които да развие един автор / група от автори.

Снимките могат да бъда предадени индивидуално или от група автори.
След 30-ти септември ще бъде направена селекция от кураторите на изложбата, а през ноември изложбата ще бъде представена в София, а след това и в други български градове.
Поемаме ангажимента да направим всичко възможно изложбата да излезе и извън пределите на България, но това много зависи и от съдържанието, което ще генерираме.

В изложбата могат да участват само автори, които са станали членове на Клуб Фото Свят до 31 май 2019 г. и са активни до началото на изложбата.

През януари ще проведем клубни сбирки, на които ще обсъдим кой какви идеи има за снимки по темата, съответно на 14 януари във Варна, 15 януари в Пловдив, 16 януари в София.

Молим да попълните формата за регистрация на тази страница, ако искате да участвате в изложбата, но нямате възможност да дойдете на сбирките ни в началото на 2019 г.

Заявка за участие