„Срок на годност“ е темата на следващата колективна изложба на Клуб Фото Свят.

След успешната „Истории от квартала“, която показа и разказа интересни истории от една определена зона в София, Клуб Фото Свят придоби увереност, че може да създава интересни изложби, които да провокират, както участниците като автори, така и публиката.

Срок на годност

„Срок на годност“ е темата, на която се спряхме след дълги обсъждания по време на клубните сбирки. Целта е да реализираме различни фото есета, които да разкриват различни аспекти от темата. В днешното общество сякаш всичко има своя „срок на годност“. От стоките в магазина, през популярните идеи и  до хората  – всяко нещо има своя пик, онова време, в което е актуално и „годно“.
Каним ви да погледнете света през призмата на вечността и преходността и заедно да разкрием нещата и темите чиито „Срок на годност“ ни вълнува.

Уточнения

Снимки по темата се събират до 30-ти септември. Всички предадени фотографии трябва да са серия от снимки + текст, които да представят вашия поглед към темата „Срок на годност“. Няма ограничения в броя на предадените снимки или в броя теми, които да развие един автор / група от автори.

Снимките могат да бъда предадени индивидуално или от група автори.
След 30-ти септември ще бъде направена селекция от кураторите на изложбата, а изложбата ще бъде представена в София, а след това и в други български градове.
Поемаме ангажимента да направим всичко възможно изложбата да излезе и извън пределите на България, но това много зависи и от съдържанието, което ще генерираме.

В изложбата могат да участват само автори, които са станали членове на Клуб Фото Свят до 31 май 2019 г. и са активни до началото на изложбата.